Нов комедиен сериал на Apple TV+  ще събере на малък

...
Нов комедиен сериал на Apple TV+  ще събере на малък
Коментари Харесай

Матю Макконъхи и Уди Харелсън отново се събират на малкия екран

Нов комедиен сериал на Apple TV+  ще събере на дребен екран приятелите в живота и екранни сътрудници Матю Макконъхи и Уди Харелсън.  Поредицата ще бъде поверена на основателя на наградения с „ Еми ” през 2020 г.„ Шитс крийк ” - Дейвид Уест Рийд.

Създателите на новия сериал, чието заглавие към момента се пази в загадка, само че знаем, че ще се развие в границите на 10 епизода, го разказват като „ откровена странна любовна история на двойка, въртяща се към невероятната и красива връзка сред Матю Макконъхи и Уди Харелсън “. Приятелството на двамата основни герои ще бъде подложено на тестване, когато техните семейства се пробват да живеят дружно в ранчото на Матю в Тексас.

Skydance Television стои зад сериала, чийто е изпълнителен продуцент е Рийд, в партньорство със самите Харелсън и Макконъхи.

Двамата артисти към този момент имат опит от взаимна работа за сериал след присъединяване си в приветствания от критиците първи сезон на „ Истински детектив “ на HBO, за който Харелсън и Макконъхи бяха номинирани за най-хубав основен артист в трагичен сериал на премиите „ Еми “ през 2014 година

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР